Zamieszczone przez repman
śmierdzi klima
Zwiń
X
-
śmierdzi klima
Czytaj resztę postów kolegi expat - to są OII służbowe, a nie indywidualnie kupione. :szeroki_usmiechTagi: Brak
-
śmierdzi klima
witam
Pewnie już ktoś z was to przerabiał i niech udzieli mi informacji jak to usunąć ??? oglądałem kiedyś TVN Turbo i tam mówili ze na parowniku jest grzyb.. czy to prawda?? gdzie jest parownik??
-
Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
dobra
będę szukał. a jeszcze powiedzcie mi co oznaczają te symbole któr są koło TDI ja u siebie wybrałem AHF ale nie wiem co to jest
powiedzcie jaką mogę mieć wersje skody, albo gdzie to może pisać ?
Komentarz
-
-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
ozi159, tu masz opisy oznaczeń silników http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=238
oznaczenie np.AHF znajdziesz jako pierwsze znaki nr silnika. Oznaczenie to znajdziesz w (starszych dowodach rejestracyjnych) w polu nr silnika. W nowych dowodach nie występuje już nr silnika. Nr silnika jest też na wyklejce, na osłonie plastikowej paska rozrządu.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
to znaczy ze moja mam ma już ten nowy dowód bo nic nie pisze. I jeszcze jedno :d dzięki za pomoc ! jestem dopiero 1 dziń na tym forum
Komentarz
-
oznaczenie silnika znajduje sie rowniez na naklejkach w ksiazce obslugi serwisowej (wewnetrzna srona okladki) oraz po lewej stronie podlogi bagaznika pod wykladzina 8)Zamieszczone przez endryuozi159, tu masz opisy oznaczeń silników http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=238
oznaczenie np.AHF znajdziesz jako pierwsze znaki nr silnika. Oznaczenie to znajdziesz w (starszych dowodach rejestracyjnych) w polu nr silnika. W nowych dowodach nie występuje już nr silnika. Nr silnika jest też na wyklejce, na osłonie plastikowej paska rozrządu.Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
ozi159, nie stresuj się podnieś dywanik w bagarzniku do góry i przeczytaj jaki silnik masz kest tam taka biała naklejka na której wszystko jest co do klimy odwiedź warsztat i daj ją odgrzybić i będzie wszystko okiTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
ozi159, umów się z kolegą leszekmw,koło Lubartowa.Koledzy z OCP odgrzybiali u niego klimę i są zadowoleni. :szeroki_usmiechZbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
ozi159, Poszukaj w użytkownikach:leszekmw i wyślij mu PW.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
ozi159, mozesz sam oczyscic przewody powietrzne i skraplacz najprosciej kupujac przeznaczony do tego Spray i postepujac wg. instrukcji. Troche demontazu moze byc konieczne.PL-LOP D-ROW mutex/ocfipreoqyfb/mutex
Komentarz
-
-
A ja kupiłem taki patent, który sikał wewnątrz kabiny przez 10 minut przy chodzącej klimie. Pięknie pachniało cytrynką. Do rana cytrynka wywietrzała, wieczorem poczułem szmatę. Koszt sprey'a 23 zeta, smrodek bezcenny (bo za darmo)
Pozdrawiam, Dezet
Komentarz
-
Dezet, mam cos identyko od Niemca za 16 zeta ale nie zdazylem zastosowac bo sztynk nie tak intensywny . Jesli mowisz ze te domowe sposoby nie skutkuja to po co w handlu?PL-LOP D-ROW mutex/ocfipreoqyfb/mutex
Komentarz
-
A magnetyzery i inne wynalazki po co?Zamieszczone przez bubuDEdomowe sposoby nie skutkuja to po co w handlu?
dla $$$ sprzedawcy
Komentarz
Komentarz